15 de novembre 2014

Llimones confitades

Aquest any per Nadal m'he proposat elaborar a casa 4 dolços molt característics: l'Stollen d'Alemanya, el Panettone i el Pandoro d'Itàlia i el nostre Tortell de reis. Si els aconsegueixo estaré més que feliç ja que són masses fermentades que se les porten i tinc una mica la sensació d'estar posant-me el llistó molt alt però... "No risk no fun!"☺

l'Stollen serà el primer ja que necessita estar entre 3 i 4 setmanes en repòs abans de poder-lo menjar. Demà em poso a pastar i per això ahir ja vaig començar confitant llimones. 




10 de novembre 2014

Kanelbullar o espirals de canyella suecs

Pot ser que el nom "Kanelbullar" no us digui massa res o que us soni d'alguna banda però no acabeu de saber de què. Ja... és que "Cinnamon roll" o "Cinamon bun" ens és molt més familiar. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...