tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post4216774624859320763..comments2024-03-05T20:45:11.975+01:00Comments on Hi ha bruixes a la cuina: Pa de fruites: cireres i ruibarbre amb almívar de lletBruixes a la cuinahttp://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-86988773754188993312015-06-30T09:31:09.890+02:002015-06-30T09:31:09.890+02:00Hola Núria!! Perdona que et contesti tard però jus...Hola Núria!! Perdona que et contesti tard però just em vas enganxar marxant de vacances i he trigat un parell de dies a tenir el WIFI organizat! :)<br />L'almívar de llet és el 'dulce de leche'. També hi ha qui en diu confitura de llet. Saps què vull dir? És molt típic de Sud-Amèrica. Semblant al caramel... Si no en tens o no en trobes o no t'interessa, pots fer-ho amb llet condensada. El pa et quedarà més blanc, amb un gust diferent però també molt bo igual d'esponjós. <br />Pel que fa a posar la pinya amb sucre, SÍ si parles de pinya natural :) Si vols fer servir pinya amb almívar, llavors pots estalviar-te les dues cullerades de sucre agafant 1 cullerada del mateix almívar: no més perquè et quedarà massa moll.<br />Gràcies reina per la confiança i espero no haver arribat massa tard!! :)<br />Petons!!<br />P.S- si el fas' envia'm una foto!! ;)Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-20863410735418890542015-06-27T08:18:38.867+02:002015-06-27T08:18:38.867+02:00Dolors una nova recepta que m'apunto! Però dos...Dolors una nova recepta que m'apunto! Però dos preguntes: <br />Que és l'almivar de llet? <br />I l'altre, que havia pensat fer amb cireres i pinya i aquesta posarli sucre com al ruibarbre. Que et sembla?Núriahttps://www.blogger.com/profile/02728457657241037255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-22692697769931032672015-06-21T19:28:40.891+02:002015-06-21T19:28:40.891+02:00Doncs una mica de enveja emb el ruibarbre si que e...Doncs una mica de enveja emb el ruibarbre si que em fa i es que encara no l'he tastat, a Badalona ni tan sols l'he vist a les botigues, potser algún dia...<br />Un pa dolç que ha de ser molt bo, fa molt bona pinta.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-43708716404080829932015-06-21T04:21:05.155+02:002015-06-21T04:21:05.155+02:00Quin coc més bo!!!!! Està dient- me: "fes-me,...Quin coc més bo!!!!! Està dient- me: "fes-me, fes-me Dolça' heheh<br />Ptnts<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-89258916461275154292015-06-19T19:28:18.879+02:002015-06-19T19:28:18.879+02:00Haig d'aconseguir ruibarbre a Girona...quines ...Haig d'aconseguir ruibarbre a Girona...quines ganes de fer-ne un cake d'aquest!!! Petonarros!!!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-29022658703857241372015-06-19T18:53:57.760+02:002015-06-19T18:53:57.760+02:00Hola Dolors. El ruibarbo lo he oído nombrar y lo h...Hola Dolors. El ruibarbo lo he oído nombrar y lo he visto escrito pero nunca lo he visto de cerca jj. la verdad es que no he preguntado aunque me da la impresión de que por esta zona se quedarán con cara pasmada cuando pregunte o puede que quien se quede así sea yo jj.<br />Lo que sí te digo es que los ojos se me han puesto como platos al ver el aspecto que tiene este bizcocho que has hecho. El corte se ve muy jugoso y de sabor seguro que estará delicioso. El dulce de leche ha debido darle un punto sensacional. Exquisito.<br />Que tengas un estupendo fin de semana.<br />Un abrazo.Juan Hernándezhttps://www.blogger.com/profile/14280246426291315016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-83930982216416220752015-06-19T08:37:11.551+02:002015-06-19T08:37:11.551+02:00Envidia no pero aun no he encontrado el ruibarbo p...Envidia no pero aun no he encontrado el ruibarbo por mi entorno y sigo esperando para saber realmente su sabor. Este pan o coca esta tremendo y es genial y super apetecible.<br />Bon cap de setmana<br />petonsMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-62886472206019949142015-06-18T19:46:52.228+02:002015-06-18T19:46:52.228+02:00Ostres, altre cop fent-me enveja amb el ruibarbre!...Ostres, altre cop fent-me enveja amb el ruibarbre!! divendres passat vaig estar a Barcelona i vaig pensar que a la Boqueria en trobaria... i res, a dos llocs em van mirar amb una cara de "que me estás contando" i no vaig tornar a demanar-ho... m'hauré de conformar-me amb salivar davant la pantalla amb aquest pa tan fantàstic! Un petó!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-30504276204476302542015-06-18T13:02:53.548+02:002015-06-18T13:02:53.548+02:00Quina meravella! Ja saps que a mi no em costa trob...Quina meravella! Ja saps que a mi no em costa trobar ruibarbre, a veure si demà m'en recordo quan aniré al mercat!<br />Petons,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-29267960420355593182015-06-17T21:16:26.931+02:002015-06-17T21:16:26.931+02:00Merci a tu Anna!!
És una llàstima que us sigui ai...Merci a tu Anna!! <br />És una llàstima que us sigui així de complicat trobar ruibarbre però vaja, jo tampoc el coneixia abans de venir a viure a aquí ☺<br />Pel que fa a les quantitats, ho pots fer una mica a la teva manera. De fet jo ho vaig una mica amb relació al que tinc o em queda a la nevera. El que sí que miro és de posar-ne més de la més resistent (de la que s'aixafa menys) ja que no vull que em quedi un pa molt moll tampoc. Em moc sobre els 400-450 grams de fruita en total. I si en tinc menys (que algú n'hagi menjat sense pensar-hi) tampoc m'atabalo. Millor una mica menys que massa perquè aquesta massa no t'aguantarà 500-550 grams de fruita: és massa esponjosa! I et pot quedar massa moll i poc cuit o et pots trobar que no pugi ☺ <br />Petons i gràcies per l'interès!!Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-69271036926106037482015-06-17T20:21:35.806+02:002015-06-17T20:21:35.806+02:00Quin talls de pa de pessic, senyor!!! És veure la ...Quin talls de pa de pessic, senyor!!! És veure la foto, i el panxa ja ha començat a fer rau-rau!! Per cert, ja que has tret tú la qüestió, només he vist una vegada el ruibarbre per aquestes contrades, i ja no l'he tornat a veure més, no obstant no ens podem queixar perquè ens has donat un munt d'alternatives. Per cert, per a tots els ingredients fem servir les mateixes quantitats: 200-250? Gràcies i una abraçada!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-76450023129763816082015-06-16T23:19:46.197+02:002015-06-16T23:19:46.197+02:00Espectacular!!! Mmmmmm....ha de ser deliciós!!!
P...Espectacular!!! Mmmmmm....ha de ser deliciós!!! <br />Petonets,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-79292892763303448432015-06-16T22:09:02.755+02:002015-06-16T22:09:02.755+02:00Quin pa de pessic més suculent!Quin pa de pessic més suculent!VISCalacuinahttps://www.blogger.com/profile/03972103820999405709noreply@blogger.com