tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post4330716019619501210..comments2024-03-05T20:45:11.975+01:00Comments on Hi ha bruixes a la cuina: Pastís d'aniversari: 4 anys - Pastís despullat {naked cake} de llimona amb lemon curdBruixes a la cuinahttp://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-62828404085381839112016-10-12T08:24:37.620+02:002016-10-12T08:24:37.620+02:00Doncs sí Miquel!! Ens ho vam passar bé i tothom co...Doncs sí Miquel!! Ens ho vam passar bé i tothom content! 😀<br />Una abraçadaBruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-24563008883203977902016-10-12T08:23:17.620+02:002016-10-12T08:23:17.620+02:00Merci! 😘Merci! 😘Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-85253242276050867712016-10-12T08:23:03.916+02:002016-10-12T08:23:03.916+02:00Gràcies Teresa, caràcter es pot dir que en té! 😂�...Gràcies Teresa, caràcter es pot dir que en té! 😂😂😂😂😉Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-86325476308117226232016-10-12T08:22:08.877+02:002016-10-12T08:22:08.877+02:00Sí, jo cada vegada necessito menys tot el tema del...Sí, jo cada vegada necessito menys tot el tema del fondant! 😅 I NOOOO!! NO penso fer 5 festes l'any vinent!! Bogeria total!!! 😂😂😂😂Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-86703642804813340122016-10-12T08:20:21.379+02:002016-10-12T08:20:21.379+02:00😀 Gràcies reina! I no li tinguis por a la merenga...😀 Gràcies reina! I no li tinguis por a la merenga!! Jo també li tenia i durant molt temps la vaig evitar. Quan em vaig omplir d'energia i li vaig plantar cara, em vaig adonar que no n'hi havia per tant!! 😂😂😂😂 Veuràs com surt!! <br />PetonsBruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-83437091482112498772016-10-11T17:09:53.074+02:002016-10-11T17:09:53.074+02:00Hola Dolors. Aunque con cierto retraso quiero hace...Hola Dolors. Aunque con cierto retraso quiero hacer llegar mi felicitación a la cumpleañera y que siga cumpliendo muchos más y también para ti para que nos sigas deleitando con estas maravillas que haces.<br />Seguro que tanto Iris como el resto pasaron una velada sensacional y como broche de oro esta tarta que seguro hizo las delicias de todos.<br />Un abrazo.Juan Hernándezhttps://www.blogger.com/profile/14280246426291315016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-43105841739575963652016-10-11T12:56:49.607+02:002016-10-11T12:56:49.607+02:00Que bueno y bonito que te ha quedado.Felicidades a...Que bueno y bonito que te ha quedado.Felicidades a las dos.Estoy seguro que lo disfrutasteis mucho este pastel aniversario.<br />PetoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-52954851867510958502016-10-10T23:10:48.015+02:002016-10-10T23:10:48.015+02:00Per molts anys, Iris.
El pastis .... una meravella...Per molts anys, Iris.<br />El pastis .... una meravella.lolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-87497066849120859632016-10-10T12:50:20.716+02:002016-10-10T12:50:20.716+02:00Ooooh! preciós!! 4 anyets però amb les idees ben c...Ooooh! preciós!! 4 anyets però amb les idees ben clares, eh? T'has ben lluït amb aquest pastís! Felicitats a les dues!petonsTeresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-75007205856657310482016-10-10T11:13:19.648+02:002016-10-10T11:13:19.648+02:00Un pastís de princesa!!! T'ha quedat fantàstic...Un pastís de princesa!!! T'ha quedat fantàstic i amb receptes segures el sabor tant sols podia ser deliciòs! Segur que ella també n'estava molt d'orgullosa de tenir una mare que faci pastissos tan macos i bons! Els naked cakes sembla que donen molt de joc i ben decorats m'agraden més que els amb fondant! 4anys=4 festes, 5 anys=5 festes :o)<br />Petons i bona setmana<br />Palmira<br />Palmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-84945123578724379742016-10-09T18:24:28.128+02:002016-10-09T18:24:28.128+02:00No tinc paraules....Es un pastís de medalla!!! T&#...No tinc paraules....Es un pastís de medalla!!! T'ha quedat espectacular!Aquest tipus de pastissos, tan alts, queden preciosos i l'acabat sense acabat m'agrada molt. L'únic que em fa una mica de por és la crema; de fet és sentir la paraula "merenga" i començar a suar....Però està clar que val la pena posar-hi per fer una pastís tan impressionant com aquest!! Molts petonets per l'Iris...i per la mamá!!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.com