tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post6616142239759397215..comments2024-03-05T20:45:11.975+01:00Comments on Hi ha bruixes a la cuina: Parlem-ne! Massa mare - sourdough - Sauerteig - 3Bruixes a la cuinahttp://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-23689709501995416272021-10-03T09:32:11.558+02:002021-10-03T09:32:11.558+02:00Quina alegria Montse!!!
Fer pa és realment molt a...Quina alegria Montse!!! <br />Fer pa és realment molt agradable. Quan el veus créixer al forn, l'oloreta que deixa anar i finalment menjar-lo... no hi ha res com el pa fet a casa! <br />Petons bonica!<br />Dolors Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-55515948021039960982020-10-17T17:47:27.581+02:002020-10-17T17:47:27.581+02:00Hola Dolors!
No pateixis pas per anar tard...la vi...Hola Dolors!<br />No pateixis pas per anar tard...la vida té que no sempre podem ser on voldríem... espero que estiguis bé!<br />Doncs si que me’n vaig sortir amb la massa mare! De fet, entre la massa mare i el llebat fresc (que ja torna a estar disponible!) he fet molts pans i panets diferents! D’ençà del confinament que ja som autosuficients amb el pa! Tot el que mengem a casa és pa fet per nosaltres! Gaudeixo molt de fer pa i de la màgia de veure’l créixer! Així que gràcies pel teu granet de sorra! Cuida’t molt!Montsehttps://www.blogger.com/profile/11503910428583213592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-66085582406390552962020-10-16T14:36:19.514+02:002020-10-16T14:36:19.514+02:00Hola Montse!
Perdona el retard. Porto gairebé un a...Hola Montse!<br />Perdona el retard. Porto gairebé un any sense publicar al blog per motius personal però m'agrada contestar els comentaris i ajudar-vos amb el que sigui possible. Malgrat tot, el Blogger m'està fent una mica la guitza i els comentaris no es registren i quan els rebo, resulta que ja fa mesos que es van escriure... què hi farem!<br /><br />Com et va sortir la Massa Mare? Vas poder fer pa? Encara que no fos amb la meva recepta (ni temps tinc de posar-me a la cuina ara mateix. Ho sento molt!). A veure si em dius com et va sortir i amb quines dificultats et vas trobar. M'agradarà saber que us funciona el que us explico.<br />Petons i una abraçada<br />Dolors Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-232418639116563292020-04-05T20:28:10.372+02:002020-04-05T20:28:10.372+02:00Hola Dolors! Quina llàstima no haver-te descobert ...Hola Dolors! Quina llàstima no haver-te descobert fa 3 hores... després de 6 dies provant-ho tot (fins i tot refrescar amb aigua de remullar panses) he llençat frustradíssima el meu primer intent de MM. M’havia gairebé rendit i he trobat el teu blog, així que tornaré a començar... a veure si aquest cop tinc més sort! Tinc 4 dies per davant abans de poder fer pa (que segur que no serà bufar i fer ampolles!), a veure si llabors ja tens l’entrada de fer pa amb MM penjada! Sé que aconselles començar a fer pa amb llebat sec, però aquests dies ha estat impossible trobar-ne... ni sec ni fresc ni de cap tipus... doncs res! M’hi poso!Montsehttps://www.blogger.com/profile/11503910428583213592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-58976434518331913942016-04-20T19:03:20.904+02:002016-04-20T19:03:20.904+02:00Ostres, quantes explicacions!
Jo soc de les que al...Ostres, quantes explicacions!<br />Jo soc de les que alimenten la seva massa mare cada dia perque he notat que amb el pas de anys si no ho faig (la meva massa mare no es líquida, ben densa) es torna àcida... O sigui (ho he fet) que si faig dos pans idéntics un amb massa mare alimentada diàriament i una altre refrescada de la nevera,el pa amb la segona és més agri...<br />Clar que la nostra massa mare farà 7 anys en setembre i potser s'ha tornat una mica senyoreta :o) Però a l'estiu passa 4 setmanes sense menjar (una fora i l'altra a la nevera) i sempre la que s'ha quedat sense fred té menys àcid... coses de les masses mares, oi?<br />Però és tot un món fascinant!<br />Petons,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-66555721835175206782016-04-19T10:36:19.580+02:002016-04-19T10:36:19.580+02:00Tot i que ho expliques fantàsticament... crec que ...Tot i que ho expliques fantàsticament... crec que aparco el tema pa fins quan em jubili i tingui temps ;), mentre gaudiré veient les teves creacions, un petó!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-36399281193214809532016-04-18T15:13:54.505+02:002016-04-18T15:13:54.505+02:00El del pa és un món (fantàstic...) i el de la mass...El del pa és un món (fantàstic...) i el de la massa mare també...màgia! bona setmana!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-43694149288834820572016-04-18T09:30:05.865+02:002016-04-18T09:30:05.865+02:00Dolors, ets la meva nova Gurú del pa. Tot molt ben...Dolors, ets la meva nova Gurú del pa. Tot molt ben explicat. Moltes gràcies guapaRosa Mariahttps://www.blogger.com/profile/18024388926636792194noreply@blogger.com