Hi ha bruixes a la cuina
Pàgines
(Mou a...)
Pàgina d'inici
Índex de receptes
Llibres interessants
Abracadabra: conversions, proporcions i substituts
Política de cookies
▼
25 de gener 2015
Sopa de prunes amb mandonguilles de sèmola de blat dur
›
Al llegir que la proposta de "Memòries d'una cuinera" per aquest mes de gener eren les mandonguilles vaig pensar que no part...
9 comentaris:
18 de gener 2015
Xuixos de crema de cacau i avellanes
›
Quan vinc a Catalunya m'agrada trobar-me amb els amics per fer-la petar i posar-me al dia. Amb els anys però la meva flexibilitat ja no...
9 comentaris:
12 de gener 2015
Pastís ratllat - Baumkuchen
›
BON ANY a tothom!!☺ El 2015! Un número ben bonic! Un munt de dies per davant per compartir receptes i endolcir-nos les hores i com que...
13 comentaris:
20 de desembre 2014
Trufes de formatge blau i xocolata
›
No, no m'he tornat boja tot i que reconec que ho pot semblar☺ I sí, sé que aquesta combinació més aviat fa certa angunia però done...
8 comentaris:
14 de desembre 2014
Pancakes clàssics
›
Bon 3r d'Advent!!☺ Sí, ja sé que els pancakes no són precisament nadalencs... però són ideals per un esmorzar de pijama i mit...
2 comentaris:
07 de desembre 2014
Christstollen de l'Oma Leni
›
2n Diumenge d'Advent! Ja fa unes 3 setmanes que vaig fer el primer dels meus projectes nadalencs: l'Stollen!
16 comentaris:
15 de novembre 2014
Llimones confitades
›
Aquest any per Nadal vull fer l'Stollen i necessita estar entre 3 i 4 setmanes en repòs abans de poder-lo menjar. Demà em poso a pastar...
17 comentaris:
10 de novembre 2014
Kanelbullar o espirals de canyella suecs
›
Pot ser que el nom "Kanelbullar" no us digui massa res o que us soni d'alguna banda però no acabeu de saber de què. Ja... és ...
8 comentaris:
31 d’octubre 2014
Pastís / flam de carbassa - Halloween 2014
›
Hi ha una cançó d'en Pep Sala i la Banda del Bar que diu: "És l'hora bruixa i la claror se'n va la màgia arriba ...
9 comentaris:
26 d’octubre 2014
Galetes de Müesli
›
El Muësli (Müsli) és una barreja de flocs de cereals, civada, fruita deshidratada (o fresca de temporada) i fruits secs que barrejat amb ll...
8 comentaris:
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web