Hi ha bruixes a la cuina
Pàgines
(Mou a...)
Pàgina d'inici
Índex de receptes
Llibres interessants
Abracadabra: conversions, proporcions i substituts
Política de cookies
▼
21 de juny 2015
Coca de Sant Joan 2015: llardons i groselles
›
Una coca de Sant Joan una mica especial... ho sé! I gens tradicional però... ... ja he comentat alguna vegada que la fruita confita...
12 comentaris:
16 de juny 2015
Pa de fruites: cireres i ruibarbre amb almívar de llet
›
Tots tenim dies en què necessitem una mossegada dolça, oi? Així de simple!! Doncs ja teniu la raó d'aquest pa que... també es podria ha...
13 comentaris:
10 de juny 2015
Kvas de pa de sègol - Rússia
›
Kvas o Kvass!!! I què és el Kvas o Kvass? Doncs una beguda de sègol amb una fermentació alcohòlica molt baixa i que es considera el re...
11 comentaris:
07 de juny 2015
Amanida de tomata i mango - #20minutsimàgia
›
Continuem amb les calors i... que duri!! Jo no em queixo perquè a aquí, qualsevol dia torna a ploure i ja no para☺
9 comentaris:
05 de juny 2015
Gelat clàssic de xocolata - Gelato al cioccolato
›
A Suïssa la calor ens ha arribat de cop! D'estar a 15 graus fins fa encara no una setmana i amb un dia plujós i un altre també, a es...
13 comentaris:
26 de maig 2015
Chutney de ruibarbre i cirereta - Slow cooker
›
NO, si no teniu una olla de cocció lenta NO passa res!! La recepta també és per vosaltres!☺ I sé que parlàvem de pastissos però......
14 comentaris:
21 de maig 2015
Pastís de xocolata amb melmelada de taronja agra i crema de formatge - #indecent
›
I no ho dic per dir!! El pastís de noces de la setmana passada, recordeu? Doncs pel segon pis vaig fer un pastís de xocolata boníss...
17 comentaris:
18 de maig 2015
Un pastís de noces diferent
›
Fondant!!! NO m'agrada la pasta de sucre!! Ja m'ho semblava i ara ho tinc clar del tot!!☺
7 comentaris:
10 de maig 2015
Tortada de Banyoles
›
Avui és dia 10! El dia de la mare a Suïssa!! Felicitats a totes les mares!! I a la meva un petonarro gegant!! ♥ Però el dia 10 també és d...
52 comentaris:
07 de maig 2015
Magdalenes d'Estepa
›
Sabent com m'agraden les esponges i les masses ensucrades segur que no cal que us digui que així que vaig veure aquestes magdalenes a...
20 comentaris:
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web