Pàgines

27 d’abril 2016

Teules de formatge i herbes aromàtiques - #20minutsimàgia

Ja feia massa que no publicava una recepta per incloure dins la secció d'opcions ràpides del bloc.




20 d’abril 2016

Magdalenes de blat de moro [sense gluten]

Dia 20 i hi tornem amb els reptes de la Mercè i Del blog al Plat.



La veritat és que estic ben refredada i no em pensava pas arribar però ja fa molts de dies que tinc la recepta escollida i no podia deixar-ho passar☺

17 d’abril 2016

Parlem-ne! Massa mare - sourdough - Sauerteig - 3

Aquest cop parlarem de l'alimentació i el refresc de la MM☺





13 d’abril 2016

Fem pa / Fougasse d'all de bruixa

La Fougasse és un pa que m'encanta i sembla sortida d'un conte de fades amb la seva forma d'espiga. 



06 d’abril 2016

Griessbrei - farinetes de sèmola de blat dur - sèmola amb llet

Avui us porto una recepta internacional. Una recepta que jo segurament (tot i que hi ha ben poques coses segures en aquesta vida ☺) no hauria conegut si no fos perquè visc on visc i tinc els amics que tinc: Griessbrei!



02 d’abril 2016

Llardons i llard



Sóc molt conscient que aquesta entrada no és massa interessant per la majoria de vosaltres però ser una "food blogger" a l'estranger és un buscar-se la vida continuat ☺