Pàgines

17 de desembre 2018

Whoopie pies amb crema de xocolata i cirereta - Descobrint sabors

Acabem l'any! D'aquí a quatre dies és Nadal i amb la Rosa, la Palmira i la Cristina descobrim sabors per darrer cop aquest 2018. 




La Xocolata és l'ingredient comú que he escollit per aquest mes de decembre. Sí! M'ha tocat escollir i m'ha semblat que aquest ingredient era molt adient perquè m'atreveria a dir que, amb les festes a la cantonada, moltes cuines fan olor de sucre, mantega i xocolata!!

03 de desembre 2018

Blandina's Maroni-Torte o Pastís de mousse de castanya de la Blandina

Si us endinseu dins el blog i busqueu una mica les receptes de temporada, no us caldrà massa temps per adonar-vos que tinc passió per les castanyes!




19 de novembre 2018

Nyoqui (Gnocchi) de patata i ceps amb nous i oli d'oliva - Descobrint sabors


No sé vosaltres però jo tinc una llista llarguíssima de projectes culinaris dels quals molt pocs arriben a veure la llum. Els nyoquis eren un d'aquests projectes! 

01 de novembre 2018

Panellets amb patata i/o moniato [amb ous]

Tots Sants!



Per casualitat! I quan ja no hi pensava. Entre les pàgines d'un, de les desenes de llibres que tinc i fullejo regularment, he trobat la meva recepta de panellets! 

15 d’octubre 2018

Dònuts de carbassa i nou moscada - Descobrint sabors

Finalment sembla que he trobat el moment de tornar a publicar! Ja tocava! I a més, és 3r. dilluns de mes...




18 de juny 2018

Pasta fullada amb préssec i cireres - Descobrint sabors


I ja tornem a ser-hi totes 4: la Rosa, la Palmira, la Cristina i jo rendides a l'enciclopèdia dels Sabors de la Niki Segnit. 

16 de juny 2018

Crema pastissera - Crema de pastisseria

I avui toca la crema pastissera: si ens hem d'anar preparant per la revetlla, fem-ho bé! ☻




22 de maig 2018

Muffins (panets) salats de pit de pollastre i alvocat - Descobrint sabors

De fet aquesta recepta s'hauria d'haver publicat ahir PERÒ ahir era Dilluns de Pentecosta. A Suïssa és festiu i amb la família vam escapar-nos al llac de Como.



10 d’abril 2018

Flors manxegues - Flors fregides - Flors de Setmana Santa i/o de Carnestoltes

Un xic tard, sens dubte! Ara, només és la publicació que va tard perquè les flors ja fa dies que les tenim ben païdes i amb ganes de repetir!😀



Ja sabeu que a mi les receptes amb tradició m'agraden. M'agraden i MOLT! 

19 de març 2018

Blinis amb ceba caramel.litzada i anxoves - Descobrint sabors

3r dilluns de març i toca llençar-nos a combinar sabors amb la Cristina, la Rosa i la Palmira a #descobrintsabors.




04 de març 2018

Brou vegetal i/o amb carn - Fàcil




A la recepta de l'escudella d'arròs i fideus ja teniu els ingredients i la manera per fer un bon caldo de cares a menjar una bona Escudella i Carn d'olla però el brou que més faig és el brou vegetal i/o amb una mica de carn. 

05 de febrer 2018

Magdalenes: les de tota la vida!

Em sembla que el meu interès per la farina va començar el dia que vaig menjar-me una senzilla magdalena. 





28 de gener 2018

Pastís rústic de poma i almívar de llet

Intentar cuidar-se una mica i ser una fanàtica de les masses de farina pot resultar complicat a vegades. I tots sabem que com més intentem evitar menjar allò que no ens convé, més ganes en tenim, oi?