tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post27545767641844767..comments2024-03-05T20:45:11.975+01:00Comments on Hi ha bruixes a la cuina: Pa de núvols - cloud bread - Oopsie rolls [sense gluten]Bruixes a la cuinahttp://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-83684063734479989362017-03-10T20:36:47.204+01:002017-03-10T20:36:47.204+01:00Jo com tu, plogui o faci sol necessito un entrepà ...Jo com tu, plogui o faci sol necessito un entrepà pel matí.La veritat és que m'han vingut ganes de provar aquest tipus de pa. Fa molt bona fila i semblen molt esponjosos! A veure si m'ensurto! Un petonet!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-90697975799254301452017-02-25T08:04:50.365+01:002017-02-25T08:04:50.365+01:00Intentaré fer-ho a veure q surt! Ja t'explicar...Intentaré fer-ho a veure q surt! Ja t'explicaré! Moltes gràcies, prntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-5017649092258172592017-02-24T19:44:06.994+01:002017-02-24T19:44:06.994+01:00Dolors muy interesante este pan de nubes. que es ...Dolors muy interesante este pan de nubes. que es aéreo y el interior al morder esponjoso y delicioso.Muy buena solución.<br />Bon cap de setmana<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-66558473022755699162017-02-24T18:52:23.890+01:002017-02-24T18:52:23.890+01:00Hola Dolors. Aunque hacer pan no es que sea una de...Hola Dolors. Aunque hacer pan no es que sea una de mis virtudes jj creo que para comerlo no tengo ningún reparo jj y es que me encanta pero como soy el único que en casa lo come tengo que andar con cuidado jj.<br />Esto más que pan creo que es una delicia. Al comerlo uno debe sentirse como transportado a la gloria a través de las nubes.<br />Me lo guardo por si en alguna ocasión me encuentro con ganas de hacer de panadero jj.<br />Que tengas un estupendo fin de semana.<br />Un abrazo.Juan Hernándezhttps://www.blogger.com/profile/14280246426291315016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-71281457168901769962017-02-23T11:14:19.017+01:002017-02-23T11:14:19.017+01:00Quina recepta més curiosa, sembla mentida que d...Quina recepta més curiosa, sembla mentida que d'aquests ingredients pugui sortir alguna cosa semblant al pà, però les fotos ho corroboren!! A més a més, té una pintassa!<br />ClaraAmblesmansalamassahttps://www.blogger.com/profile/03048496929726139843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-44240785161938389322017-02-22T19:59:26.706+01:002017-02-22T19:59:26.706+01:00Ela faré sens falta!!!Ela faré sens falta!!!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-50915698730526930752017-02-22T19:28:44.566+01:002017-02-22T19:28:44.566+01:00Quin grana descobriment!No havia sentit parlar mai...Quin grana descobriment!No havia sentit parlar mai d'aquest tipus de pa-! Me l'apunto, amb lo panarres que som a casa algun dia caurà. <br />Petonets,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-78087981785837267772017-02-22T16:15:36.102+01:002017-02-22T16:15:36.102+01:00Son molt originals aquests panets, no els coneixía...Son molt originals aquests panets, no els coneixía, però semblen ben bons.<br />Petons.LA COCINERA DE BÉTULOhttps://www.blogger.com/profile/04322273192465339076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-52047882467708629672017-02-22T11:13:23.303+01:002017-02-22T11:13:23.303+01:00Hola Palmira!
Això és com tot: cada dietista creu...Hola Palmira!<br /><br />Això és com tot: cada dietista creu en la seva teoria i va a modes: està laríssim! Malgrat tot, menjant cada dia a l'escola amb els nens (pastes, arròs, pizza,... fruita i verdures també clar però menys perquè "necessiten energia") i agradant-me com m'agrada el pa i les masses fermentades, si no ho limito una mica no hi ha manera de perdre els miserables quilos que em sobren! PERÒ no els he tret de la meva vida! De cap manera! Perquè tot el que sigui "prohibit" encara sembla que ens fa venir més ganes de menjar-ho. No m'agraden les dietes, em cansen! I d'aquesta manera, anant amb una mica més de compte de dilluns a divendres, sembla que funciona :) <br /><br />Ara, si em conviden a un sopar o a una festa d'aniversari entre setmana, no faig pas escarafalls!! Creu-me!! ;D<br /><br />Una forta abraçada!Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-59209927139402338892017-02-22T11:03:27.750+01:002017-02-22T11:03:27.750+01:00De res guapa! Ja em diràs què t'han semblat! :...De res guapa! Ja em diràs què t'han semblat! :) I si teniu cap problema a l'hora de fer-los, ja saps on sóc! <br />PetonetsBruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-37834414907244596662017-02-22T11:01:59.907+01:002017-02-22T11:01:59.907+01:00Hola Marta!
A veure, prova-ho! Hi ha receptes que...Hola Marta!<br /><br />A veure, prova-ho! Hi ha receptes que diuen que també pots fer servir Quark, iogurt grec o Cottage cheese (no sé com es diu amb català... és aquest formatge fresc que té com petites boletes). Jo ho he provat de les 3 maneres. El Cottage cheese i el iogurt grec NO m'han funcionat. El Cottage cheese no es desfà i trobo que pesa massa. El iogurt grec... no pugen, crec que li falta consistència. Amb el quark sí que va bé però l'esponjositat de l'interior no és la mateixa que amb el formatge d'untar. <br /><br />La gràcia està en què la barreja de formatge/rovells quedi com una crema. No he provat de fer servir mató perquè a aquí no en tinc però si és un mató cremós, jo crec que hauria de funcionar. Per provar-ho, no hi perdràs res! ☺ La única cosa que pot passar és que no pugin prou... els untes amb el que més t'agradi i fas una crep! ;)<br /><br />Petons reina. Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-90375908394496135682017-02-22T10:51:15.357+01:002017-02-22T10:51:15.357+01:00No els coneixia aquests panets. Tenen molt bona pi...No els coneixia aquests panets. Tenen molt bona pinta i són una opció més per esmorzar que variar mai ve malament!<br />Tot i que he llegit fa poc que limitar els hidratis és a llarg plaç la garantia d'engreixar-se... Modes potser!<br />Petons<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-91355129839894934172017-02-22T10:26:46.803+01:002017-02-22T10:26:46.803+01:00Dolors, moltes gràcies per la recepta. Estic com t...Dolors, moltes gràcies per la recepta. Estic com tu i intento limitar els hidrats de dilluns a divendres i per tant m'agraden molt aquests panets.<br />A més a més el meu fill últimament tab vol provar pans i farines sense gluten per tant li aniran de primera.<br />Moltes gràcies i petonetsRosa Mariahttps://www.blogger.com/profile/18024388926636792194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-89665263569757142282017-02-22T10:21:11.652+01:002017-02-22T10:21:11.652+01:00Dolors, M'encanten!! Intentaré fer-los !!!
I ...Dolors, M'encanten!! Intentaré fer-los !!! <br />I el formatge el puc substituir per mató, tu que creus? <br />Genials, ptntMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.com