tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post2912884492083926665..comments2024-03-05T20:45:11.975+01:00Comments on Hi ha bruixes a la cuina: Fals AmarettoBruixes a la cuinahttp://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-23629183317800358972018-09-13T19:59:34.713+02:002018-09-13T19:59:34.713+02:00Doncs hem poso ara mateix a fer-ho!! Merci bonica ...Doncs hem poso ara mateix a fer-ho!! Merci bonica Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07961737047209705862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-34017418734299207022016-11-24T11:43:34.330+01:002016-11-24T11:43:34.330+01:00Hola Glòria! Bon dia!!
Gràcies pel comentari i la...Hola Glòria! Bon dia!!<br /><br />Gràcies pel comentari i la pregunta!😊<br /><br />Pots fer servir els pinyols de les prunes que vulguis! Qualsevol!! <br /><br />I també pots fer servir l'alcohol que portes d'Andorra. És el mateix que fas servir per fer el limoncello, oi? Va bé! Jo faig servir Wodka perquè no trobo res més a aquí però a Cat. feia la ratafia amb alcohol de 96°C i anava molt bé. Pensa només que potser serà molt fort! El fals Amaretto ha de tenir un gust dolç. Potser et faltarà més sucre. Sempre pots seguir la recepta al peu de la lletra i si passats els dies de macerecació el trobessis massa fort, li afegeixes un almíbar per rebaixar-lo una mica o... no! ;)<br /><br />Petons guapa! Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-71388400413726826902016-11-24T10:54:01.654+01:002016-11-24T10:54:01.654+01:00I m'hauré d'esperar fins la temporada de p...I m'hauré d'esperar fins la temporada de prunes de l'any vinent!!!!!<br />Una pregunteta...tots els pinyols han de ser del mateix tipus de pruna? O puc barrejar-los?<br />Una altra, l'alcohol pot ser el de 96° que compro a Andorra o ha de ser wodka o aiguardent? <br />Gràcieeeeeeeeeessss<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-12729281234905982222016-11-23T17:53:08.863+01:002016-11-23T17:53:08.863+01:00I ara d'on trec jo pinyols de pruna?? I és que...I ara d'on trec jo pinyols de pruna?? I és que ho vens tan bé, que a veure qui es resisteix a no provar de fer aquest licor a casa! Una abraçada!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-55075957651307989782016-11-22T15:18:36.134+01:002016-11-22T15:18:36.134+01:00A mi m'has convençut i començaré a demanar pin...A mi m'has convençut i començaré a demanar pinyols de pruna, ja estic acostumada a que em mirin com si estigués boja ;). La veritat és que la recepta és d'allò més curiosa, quines coses aquests alemanys XD. Petonets!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-51094036051711388892016-11-22T13:02:49.480+01:002016-11-22T13:02:49.480+01:00Noieta, que ja ho he trobat! Mira que se m'ha ...Noieta, que ja ho he trobat! Mira que se m'ha girat feina!! Sí!! Els amaretti originals es feien amb les ametlles dels pinyols d'albercoc triturades!!! No sé com quedarien amb les ametlles dels pinyols de les prunes... ho haurem d'intentar!!! ;) Jajajajajaja Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-24826331001512673542016-11-22T08:57:21.911+01:002016-11-22T08:57:21.911+01:00Doncs farem recollida de pinyols de pruna! i és qu...Doncs farem recollida de pinyols de pruna! i és que tot s'aprofita... això esta molt bé! i el licor ben fàcil i original!petó ah! cuideu les pruneres, són un tresor!!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-74949460342571808952016-11-21T21:51:37.251+01:002016-11-21T21:51:37.251+01:00Dolors, canvio limoncello per licor de pinyol de p...Dolors, canvio limoncello per licor de pinyol de pruna!!<br />No ho hagués pensat mai!!<br /><br />Ptnts bonicaMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-9588431977854079202016-11-21T18:18:44.415+01:002016-11-21T18:18:44.415+01:00Caray muy original este licor Dolors. Yo el licor ...Caray muy original este licor Dolors. Yo el licor amaretto no puedo con el, pero a este "falso amaretto" tuyo lo probaría seguro.<br />bona setmana<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-89735097185302001012016-11-21T17:53:42.558+01:002016-11-21T17:53:42.558+01:00Hola Dolors. Estoy girando visitas por los blog,s ...Hola Dolors. Estoy girando visitas por los blog,s y ya me he encontrado con algunas recetas de licores caseros jj pero ninguna tan original como esta que nos presentas. ¡No lo podía imaginar! que con huesos de ciruela se pudiera hacer un licor que tanto me gusta. Tengo hecho un licor de cerezas y de vez en cuando saco una y me la tomo están de vicio jj. Eso no lo podría hacer con los huesos jj pero si que lo haría con el licor porque como te digo me encanta. Tendré que ir recopilando ciruelas para guardar los huesos jj. ¿Me invitas a un chupito? Te lo agradecería jj.<br />Un abrazo.Juan Hernándezhttps://www.blogger.com/profile/14280246426291315016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-74222360798279670592016-11-21T15:48:59.405+01:002016-11-21T15:48:59.405+01:00Jajaja Però a veure Palmira, els amarettis (les ga...Jajaja Però a veure Palmira, els amarettis (les galetes) les pots fer amb aquest licor però no els pots pas fer directament amb els pinyols!!! O sí?? JajajajajaBruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-22059633261210402072016-11-21T15:26:28.463+01:002016-11-21T15:26:28.463+01:00jajaja si tingues pinyols de prunes jo no faira pa...jajaja si tingues pinyols de prunes jo no faira pas amaretto el licor però els amarettis els bescuits de pinyols que són irresistibles!<br />Peró aquest any gairebé no n'hem menjat pel temps poquetes i ben cares...<br />Però noies limoncello fa uns dies i amaretto... això dels licors cassolans ho hauré d'intentar !<br />Petons i bona setmana<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.com