tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post358074714461044953..comments2024-03-05T20:45:11.975+01:00Comments on Hi ha bruixes a la cuina: Espirals de palaia amb mantega d'olives negres - Descobrint saborsBruixes a la cuinahttp://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-72876654599549046122018-01-18T10:36:41.860+01:002018-01-18T10:36:41.860+01:00Bon any bonica! que jo aquesta vegada vaig tard ta...Bon any bonica! que jo aquesta vegada vaig tard tard ;). Per ser que no ho veies clar tela quina receptassa que has aconseguit eh!! pinta molt i molt bé aquest repte, espero poder-te anar seguint. Petonets!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-7989347264370661862018-01-15T22:26:01.471+01:002018-01-15T22:26:01.471+01:00M'he quedat meravellada amb la teva recepta! Q...M'he quedat meravellada amb la teva recepta! Quina delicatessen! <br />Petonets i bona setmana, <br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-84600202578768117882018-01-15T12:20:35.069+01:002018-01-15T12:20:35.069+01:00Fantástica receta Dolors!! Me encanta la idea! Una...Fantástica receta Dolors!! Me encanta la idea! Una forma ideal de tomar la platija!!! Las mantequilla aromatizadas son unas deliciosas y con aceitunas es un acierto total! Has creado una forma riquísima de tomar pescado y sin duda la preparé en cuanto tenga la ocasión. Un placer compartir contigo este proyecto!!! Un beso enorme😘😘😘CRISTINA PAREJAhttps://www.blogger.com/profile/02136236893954512930noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-19116724821836548022018-01-15T11:12:51.016+01:002018-01-15T11:12:51.016+01:00M'encanta com les idees per aquest repte s'...M'encanta com les idees per aquest repte s'aniràn creant sobre la marxa, oi?!<br />Les mantegues aromatitzades són fantàstiques però d'olives mai n'he catat. T'has estrenat de manera fantàstica :o) I com que el carrelet és dels pocs peixos que es poden comprar a París sense arruïnar-se ben aviat cuarà a casa també!<br />Ja estic impacient per veure quin trencaclosca ens portes pel proper mes!!!!<br />Petons i bona setmana maca!<br />palmira<br />Palmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-46860653415288869892018-01-15T10:21:26.903+01:002018-01-15T10:21:26.903+01:00Quina combinació més bona has fet amb el peix i la...Quina combinació més bona has fet amb el peix i la mantega d'olives negras, aixó ho tinc que probar sens dubte, T'ha quedat una recepta de 10, t'ho dic amb tota sinceritat i la presentació perfecta també. Com diu la Cris i amb raó sou unas cracks !!!<br />Ara a veure quins deures ens fas fer, hahahaha<br />Un plaer fer aquest repte amb totes vosaltres.<br />Molts petons guapa i feliç setmana<br />RosaRosahttps://www.blogger.com/profile/06226769646410528009noreply@blogger.com