tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post7657648723166170944..comments2024-03-05T20:45:11.975+01:00Comments on Hi ha bruixes a la cuina: Pastís de xocolata - MOLT fàcilBruixes a la cuinahttp://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-40992934152168592652015-03-23T23:33:24.738+01:002015-03-23T23:33:24.738+01:00Esta version de bizcocho yo la hago mucho y siempr...Esta version de bizcocho yo la hago mucho y siempre triunfa, con relleno y sin el,gracias por compartirAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08651638485904706231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-82333813682816204082013-05-13T11:36:14.280+02:002013-05-13T11:36:14.280+02:00Té un aspecte boníssim i sembla molt fàcil de fer:...Té un aspecte boníssim i sembla molt fàcil de fer: la pròxima vegada que tingui convidats m'animo i el provo. Ja et diré què tal! :-)<br />Una abraçada,<br />Rosa MAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-81792021869656888382013-03-30T19:58:43.578+01:002013-03-30T19:58:43.578+01:00Hola Roser!
El cacau si és pur millor. Però tamb...Hola Roser! <br /><br />El cacau si és pur millor. Però també ho pots fer amb el de fer xocolata desfeta només que si ho fas amb el cacau de fer xocolata desfeta, hauries de treure 3 cullerades de farina perquè el preparat per la xocolata ja porta espessant. També pots reduir una mica el sucre però això ja és opcional. I sí: l'impulsor és el Royal :)<br />Vinga, anima't i ja em diràs com surt.<br />Una abraçada!<br />Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-17578263852092558662013-03-30T18:27:04.400+01:002013-03-30T18:27:04.400+01:00Hola Dolors,
M'he quedat amb la il·lusió! Vol...Hola Dolors,<br /><br />M'he quedat amb la il·lusió! Volia fer el pastís pel dilluns, al primer moment semblava senzilla però a l'hora de preparar els ingredients em trobo que "el cacau és pur o de fer xocolata desfeta o ...", i l'impulsor és el llevat químic Royal? Bé l'hauré de deixar per fer-lo un altre dia.<br />Bon cap de setmana<br />RoserAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-54555020109548580162013-03-21T19:46:58.934+01:002013-03-21T19:46:58.934+01:00Com que ve Setmana Santa i a casa som molt llamine...Com que ve Setmana Santa i a casa som molt llaminers, provaré de fer aquest pastís a veure si em queda com la foto!!! Gràcies bruixeta!<br />MontseAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-25540316246622001262013-03-20T10:48:16.808+01:002013-03-20T10:48:16.808+01:00Es molt bo!!! jo ja l'he probat....
ROSEREs molt bo!!! jo ja l'he probat....<br />ROSERAnonymousnoreply@blogger.com