tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post8894912586150104658..comments2024-03-05T20:45:11.975+01:00Comments on Hi ha bruixes a la cuina: Mucenici - Màrtirs amb crema de nousBruixes a la cuinahttp://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-33169012564805377912016-04-24T19:19:21.500+02:002016-04-24T19:19:21.500+02:00Dolors! Menuda perfección... se me cae la baba sol...Dolors! Menuda perfección... se me cae la baba solo de pensar lo buenos que estarán... oleee tú! Un besoElisa Domínguezhttps://www.blogger.com/profile/16272011625471870722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-57757407240841456292016-04-12T11:29:35.988+02:002016-04-12T11:29:35.988+02:00Hola maca, i tant que pots compartir en Facebook!!...Hola maca, i tant que pots compartir en Facebook!!<br />Petons.LA COCINERA DE BÉTULOhttps://www.blogger.com/profile/04322273192465339076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-44178383038570175092016-04-12T11:14:03.241+02:002016-04-12T11:14:03.241+02:00Vaya delicia!!!. Podría comerme uno cada día!!. Fe...Vaya delicia!!!. Podría comerme uno cada día!!. Felicidades!!.<br />MAIKA-DULCE PECADILLAMaikahttps://www.blogger.com/profile/09455459171603884049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-38346623196930062202016-04-12T10:27:08.601+02:002016-04-12T10:27:08.601+02:00Tenia una companya de feina rumana i sempre em va ...Tenia una companya de feina rumana i sempre em va sorprendre tots els punts comuns de les nostres cuines respectives! Aquest farcit em sembla boníssim tot i que crec que mai he vist un T-----L amb nous, no?<br />Deliciòs i tant esponjòs... Irresistible!<br />Petons i bona setmana<br />palmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-15869306551862920102016-04-12T09:32:50.699+02:002016-04-12T09:32:50.699+02:00Una recepta amb una història molt interessant. Jo ...Una recepta amb una història molt interessant. Jo també en tinc ganes, de Rumania! Ha de ser ben interessant, també! I molt desconegut per nosaltres, sí. Quina recepta més bona que has fet!! I amb aquestes fotos tan precioses, que es mengen soles... he he he. Petons!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-74857265336155904902016-04-12T09:04:11.577+02:002016-04-12T09:04:11.577+02:00Romania també és força desconeguda per mi... però ...Romania també és força desconeguda per mi... però gràcies a tu ja sé alguna cosa més. Aquests mucenici fan salivar, i t'han quedat perfectes, això de les masses dolces fermentades ho tens controladíssim!! un petonàs!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-70323649806617146062016-04-12T08:22:00.350+02:002016-04-12T08:22:00.350+02:00Penso que es una cuina molt desconeguda per nosalt...Penso que es una cuina molt desconeguda per nosaltres, però veient els Mucenici que ens portes avui em faig idea de que també ha de ser molt bona. El farciment de nous o fruits secs en aquest cas es per llepar-se els dits.<br />Avui tinc recepta teva al blog. Gràcies.<br />Petons.LA COCINERA DE BÉTULOhttps://www.blogger.com/profile/04322273192465339076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-32336803750678889262016-04-11T20:31:13.502+02:002016-04-11T20:31:13.502+02:00Delicisoos pancitos, mmmmmm...
Besos!Delicisoos pancitos, mmmmmm...<br />Besos!Rosi Díazhttps://www.blogger.com/profile/07074408033902299780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-41413664597339472152016-04-11T19:55:33.743+02:002016-04-11T19:55:33.743+02:00Que ricos!!!! una pinta estupenda, si no es porque...Que ricos!!!! una pinta estupenda, si no es porque ahora mismo no tengo nueces, los hacía de una vez, me encantan! Me llevo uno!<br />SaluditosMa de Los Angeleshttps://www.blogger.com/profile/03254601209618325360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-50315664483560230272016-04-11T18:53:06.451+02:002016-04-11T18:53:06.451+02:00Però que booooooooooooooooooooooooooooooooooooonís...Però que boooooooooooooooooooooooooooooooooooooníssima pinta... mmm!!! M'encanten!!! :)Maria Amparo Garciahttps://www.blogger.com/profile/06661460710228307185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-30741997692779045172016-04-11T12:53:11.778+02:002016-04-11T12:53:11.778+02:00Walaaaaaaa! Sin palabras me he quedadooooo!!Walaaaaaaa! Sin palabras me he quedadooooo!!Montse Nosinmitaperhttps://www.blogger.com/profile/16477845660879219158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-39156311827802022802016-04-10T22:56:43.549+02:002016-04-10T22:56:43.549+02:00Madre mia que pintaza y que maravilla nos traes!Lo...Madre mia que pintaza y que maravilla nos traes!Lo que daba yo por probar un trocito (bien grande jijiji)<br />besotes!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00527851006463409295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-18415353417370455972016-04-10T21:04:09.018+02:002016-04-10T21:04:09.018+02:00Anna guapa, dependrà de quina sigui la teva por 😉...Anna guapa, dependrà de quina sigui la teva por 😉 <br /><br />Si és el tema de l'amassat, la fermentació i tal que et fa mandra, pots començar amb la coca de forner o coca dolça: http://bruixesalacuina.blogspot.ch/2013/04/coca-de-sucre.html?m=1<br /><br />Si el que et fa més por és el tema de les mantegues, els farcits i tota la pesca, les espirals de canyella són un bon començament: http://bruixesalacuina.blogspot.ch/2014/11/kanelbullar-o-espirals-de-canyella-suecs.html?m=1<br /><br />Vinga anima't que et surtirà fantàstic!! I si t'animas, envia'm una foto que ho vull veure!!! 😊 <br /><br />PETONS!Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852728346167996716.post-43924913339199252022016-04-10T19:26:53.850+02:002016-04-10T19:26:53.850+02:00Sí que s'assembla a un T----L !! I sembla tan...Sí que s'assembla a un T----L !! I sembla tan deliciós! M'hauré de decidir un dia a superar la meva por a les masses dolces, perquè es poden fer tantes coses tan llamineres, i tot això que m'estic perdent! Quina recepta teva m'aconsellaries per començar a perdre la por amb les masses dolces? Petonets!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.com