Pàgines

20 de maig 2016

Pets de monja - recepta de Mireia Carbó


Sabeu aquelles receptes que per clàssiques i conegudes s'arriben a oblidar? Doncs això és el que m'ha passat amb els Pets de monja!

18 de maig 2016

Salsa de fruites (coulis) - fred

La paraula "coulis" ve del francès " couler" i és precisament el que caracteritza un coulis, el fet de colar la fruita triturada per tal d'aconseguir-ne una salsa ben fina i amb tota l'essència de la fruita.  

Una recepta bàsica que serveix per a molts tipus de postres i és vàlida, lògicament, per a qualsevol tipus de fruita. 

En aquest cas una salsa de fruites del bosc: gerds, móres d'esbarzer i groselles. Una salsa vermella que he fet servir per un pastís que publicaré d'aquí ben poc ☻





13 de maig 2016

Pastissets picants de xocolata al pebrot de Caiena

"Spice up your life!!"☻ 




Sí home sí! Que una mica de capsaïcina no fa pas mal, més aviat al contrari: és ben saludable! I us asseguro que no traureu pas foc pels queixals, no. 

10 de maig 2016

Fruites d'Aragó



El repte "Reposteras por Europa" al que participo habitualment, fa 2 anys!! FELICITATS Pili

07 de maig 2016

Flocs de civada "to take away"

Entre setmana, quan el rellotge i els horaris m'atrapen, començo el dia amb aquest esmorzar☺



01 de maig 2016

Melmelada de llimona - Christine Ferber




Una de les coses més agradables d'això dels blocs és la de gent que arribes a "conèixer".