Hi ha bruixes a la cuina
Pàgines
(Mou a...)
Pàgina d'inici
Índex de receptes
Llibres interessants
Abracadabra: conversions, proporcions i substituts
Política de cookies
▼
31 d’octubre 2014
Pastís / flam de carbassa - Halloween 2014
›
Hi ha una cançó d'en Pep Sala i la Banda del Bar que diu: "És l'hora bruixa i la claror se'n va la màgia arriba ...
9 comentaris:
26 d’octubre 2014
Galetes de Müesli
›
El Muësli (Müsli) és una barreja de flocs de cereals, civada, fruita deshidratada (o fresca de temporada) i fruits secs que barrejat amb ll...
8 comentaris:
10 d’octubre 2014
Rum Babka
›
Un dels problemes d'anar una mica atrafegat és que no s'arriba a alguns dels reptes als que es té ganes de participar. Per això ...
14 comentaris:
26 de setembre 2014
Pastís d'aniversari: 2 anys - Pastís de xocolata i vainilla {decorat amb fondant}
›
Anem directament a la tanda de pastissos d'aniversari que hem tingut darrerament a la família i començarem amb el pastís que més adm...
18 comentaris:
15 de setembre 2014
Ratafia Catalana
›
S'han acabat les vacances i ens hem d'anar espolsant les mandres que ens ha deixat l'estiu així que ens tirarem de cap a l'...
6 comentaris:
11 de juliol 2014
Mantega d'herbes
›
No hi ha res com l'oli d'oliva!☺ Cuinar amb mantega, amanir les amanides amb salses cremoses o menjar pa amb mantega i fo...
10 comentaris:
09 de juliol 2014
Una pausa en el camí
›
Aviat farà 2 mesos de la darrera publicació: com passa el temps!!☺ Durant les darreres setmanes i en més d'una ocasió, m'he sen...
18 comentaris:
10 de maig 2014
Neuenburger Taillaules
›
Com començo avui? S uposo que esperant no embolicar-me, hauria de començar pel començament☺ Quan vaig publicar els Kaiserschmarren...
12 comentaris:
07 de maig 2014
Galetes de nabius agres i pinyons [sense ou]
›
Sempre és bo tenir a mà receptes ràpides per poder sorprendre de grat a qui sigui que ens vingui a veure i, sobretot, QUAN sigui que vingui...
8 comentaris:
03 de maig 2014
Mel de dent de lleó
›
Segur que no cal que us expliqui les propietats medicinals de la dent de lleó , que són moltes, però així pel tros gros us recordaré...
6 comentaris:
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web