Hi ha bruixes a la cuina
Pàgines
(Mou a...)
Pàgina d'inici
Índex de receptes
Llibres interessants
Abracadabra: conversions, proporcions i substituts
Política de cookies
▼
29 de juliol 2013
Gelat de torró de Xixona
›
El torró de Xixona és un clàssic de Nadal però també pot ser un fantàstic gelat a l'estiu. El problema és que des que en Reto el ...
16 comentaris:
25 de juliol 2013
Xarop d'Espígol
›
És el descobriment d'aquest estiu! ☺
14 comentaris:
20 de juliol 2013
CONCURS - l'Art a la cuina: inspira't!!!!
›
Doncs aquí us presento la inspiració sobre un mar de merenga!!! ☺
27 comentaris:
19 de juliol 2013
Gelat de cireres borratxes
›
Ja tenim les cireres ben confitades amb el Kirsch i a punt de fer servir!!!
11 comentaris:
14 de juliol 2013
Núvols de merenga suïssa amb compota d'agrassó i nata refrescada
›
l'Agrassó o grosella espinosa es fruita de temporada a Suïssa.
3 comentaris:
08 de juliol 2013
Gerds: la mossegada del diable!
›
Mentre esperem que les cireres estiguin ben confitades... GERDS amb crema de xocolata!!☺
10 comentaris:
05 de juliol 2013
Cireres confitades amb Kirsch
›
D'una en una o per parelles, arracades divertides penjant de les orelles... són les CIRERES!!
7 comentaris:
30 de juny 2013
Pastís amb "buttercream" de llimona
›
Aquest pastís és la mare dels ous d'aquest bloc☺
15 comentaris:
26 de juny 2013
Tartaleta sablé bretó de xocolata amb cireres i crema
›
I així és com he aprofitat la crema que em quedava dels invents de Sant Joan!
8 comentaris:
17 de juny 2013
Fem pa / Pa àrab - Pita
›
Doncs així va ser com conversant a l'hora del cafè, la Sílvia em va dir que li costava trobar pa àrab que li agradés doncs el q...
11 comentaris:
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web