18 de gener 2015

Xuixos de crema de cacau i avellanes

Quan vinc a Catalunya m'agrada trobar-me amb els amics per fer-la petar i posar-me al dia. Amb els anys però la meva flexibilitat ja no és la mateixa així que... ja no volto la seca i la meca com feia abans. El que faig ara és intentar agrupar els amics per quedar amb ells tot optimitzant el meu temps: una vegada uns i una vegada els altres☺ I sembla que funciona! No els puc veure sempre a tots però a còpia d'anar baixant hi intento anar compensant.





Just començant el 2015 vaig fer un sopar amb la Marta (i en Rafel), la M.Àngels i en J.Marc. La vam fer petar fins a 2/4 de 7 del matí!!!!!☺ I va ser mentre xerràvem que en J.Marc que és tot un sibarita, va parlar-nos d'una fleca on fan xuixos de xocolata. Expressiu com és, ens ho explicava amb tanta emoció que ens va acabar convencent que menjar un xuixo de xocolata ha de ser una experiència pràcticament orgàsmica.





La Marta i en Rafel van còrrer a comprar-ne el dia següent!☺ La M.Àngels no és gaire de xocolata ni de dolços així que per ella hi ha moltes altres coses a la vida 1000 vegades més orgàsmiques que un xuixo i nosaltres... nosaltres no vam tenir temps d'anar a la fleca! Vaja, que ens en vam quedar amb les ganes perquè a nosaltres si que ens agrada la xocolata.


He decidit posar-hi remei!! Nois, va per vosaltres i per les 9 botelles de vi!!☺






Ja tinc publicada la recepta dels Xuixos de Girona i he fet servir la mateixa recepta amb alguna variació que ja he actualitzat. Trobareu la recepta a aquí


El procediment també és el mateix substituint la crema pastissera per crema de cacau i avellanes. Podeu fer servir Nocilla o Nutella. Jo he fet servir una crema de xocolata d'una botiga ecològica perquè la Nutella la trobo massa dolça però això ja se sap que va a gustos. 


Per poder-la treballar millor he posat la crema de xocolata dins una mànega pastissera d'un sol ús (una bossa de plàstic us farà el mateix servei) i després d'escapçar-la he fet tires de xocolata d'uns 6 cm de llarg sobre un paper sulfurat que he deixat al congelador durant uns 25-30 minuts. D'aquesta manera he pogut plegar bé la pasta i fins i tot fer rodar el xuixo sobre si mateix per acabar-lo d'arrodonir i no m'ha sortit tota la crema pels costats.   


A veure si us animeu i em sabeu dir si us agraden☺


Com ja he dit, nosaltres no vam menjar els originals així que no sé si s'assemblen amb els emblemàtics xuixos d'en J.Marc (m'ho hauràs de dir tu guapo!) però han quedat bons de veritat!! MOLT bons per ser sincers!☺ Encara no n'has acabat un que ja penses en menjar-te el següent!!






 Tot i que orgàsmics...


... ens han agradat molt, SI!! I no penseu pas que en quedarà cap PERÒ també hem coincidit que per nosaltres un xuixo, per ser un "xuxo" de veritat, ha de portar CREMA!! Clar que això dels orgasmes també és molt personal!☺☺

9 comentaris:

  1. Quins xuuxos més bons però jo em quedo amb els de crema. Molts records

    ResponElimina
  2. Quina pinta més bona! No n'he tastat mai amb xocolata, deuen ser deliciosos. Caldrà provar-los. Bona setmana.

    ResponElimina
  3. Quina salivera!! Segur que aquests estan tan o més que els que no vau poder provar!! Quina temptació tenir-los a casa! Un petó!

    ResponElimina
  4. Ostres Dolors...jo havia provat els de xocolata de la pastisseria Castelló, i ara crec que també els fan a la fleca Moner...però aquests teus em sembla que s'emporten el primer premi...!!!!! Els comercialitzes a Suïssa i et fas famosa segur!!! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Apa Mònica!!!!! jajajajajajajajajaja Gràcies!!!!!! Per totes les floretes i la pujada d'ego que representa aquesta comparació però ja em guardaré jo de presentar-me a un concurs amb els Castelló i els Moner!!!!! jajajajajajaja T'imagines que guanyo????? jajajajaja No, no, NO que ja m'estan pujant els fums!!! jajajajajajaja
      Petons reina!

      Elimina
  5. Plorare!!!...amb els teus comentaris me n'has fet venir ganes..i de xuixos...també!!...jijij

    ResponElimina
  6. Aquest Xuixos son pecat. Me han gustado mucho y me has hecho seguidora de tu blog. Un saludo y fins un altre!!

    ResponElimina
  7. Amb la gana que tinc ara mateix i em trobo amb els teus xuixos!!! Ostres nena quina pinta que fan! Espectaculars! Em menjaria una dotzena...que bons! <3
    Fa tant de temps que no menjo xuixos i a sobre sempre em ve de gust una mica de xocolata. Per a mi és tota una combinació guanyadora. Tot i que estic d'acord amb tu: els xuixos de tota la vida són els farcits de crema. Però qui li pot dir que no a aquests xuixos tan exquisits?! :-)
    Ara ja toca marxar cap al llit...aquesta nit somniaré amb els teus xuixos Dolors!

    ResponElimina
  8. wow que pinta tiene ! me quedo por aqui! un beso!

    ResponElimina

FELIÇ de rebre comentaris!!!!
Dolors


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...