Ja sabeu que amb la Cristina (Comemos a las 3), la Rosa (Un toque de canela) i la Palmira (Come conmigo) estem treballant sobre combinacions d'aliments seguint el llibre de la Niki Segnit, la Enciclopedia de los sabores.
Aquest mes la Cristina ens ha proposat l'ou com a aliment comú.
A meu aliment particular d'entrada eren els créixens PERÒ impossible trobar-los a Suïssa així que amb el consentiment de les meves companyes, m'he adjudicat l'herba dels canonges. Al cap i a la fi, estem parlant d'herbes de marge.
I ara he de reconèixer que aquesta vegada ho he tingut MOLT fàcil!
Els que em seguiu sabeu que el meu blog no té grans receptes sorgides d'hores d'investigació i pràctica a la cuina del soterrani d'Unterägeri 😅
El meu blog conté receptes que faig i menjo sovint. Receptes que ens agraden i vull tenir escrites per compartir i per si, qui sap, l'Iris en pot fer un bon ús en un futur. Receptes pràctiques i tradicionals (o no tant) amb el meu toc particular.
Perquè us recordo tot això? Doncs perquè la recepta d'avui segueix aquesta tònica. No m'ha calgut experimentar massa, Suïssa fa anys que ho va fer per mi! l'Amanida estrella d'aquest país és la Nüssli-Salat mit Ei! Senzillament: amanida de canonges amb ou!
Actualment és una de les meves amanides preferides! Fàcil, sana i boníssima!! No podia passar-la per alt.
Som-hi!
I ara he de reconèixer que aquesta vegada ho he tingut MOLT fàcil!
Els que em seguiu sabeu que el meu blog no té grans receptes sorgides d'hores d'investigació i pràctica a la cuina del soterrani d'Unterägeri 😅
El meu blog conté receptes que faig i menjo sovint. Receptes que ens agraden i vull tenir escrites per compartir i per si, qui sap, l'Iris en pot fer un bon ús en un futur. Receptes pràctiques i tradicionals (o no tant) amb el meu toc particular.
Perquè us recordo tot això? Doncs perquè la recepta d'avui segueix aquesta tònica. No m'ha calgut experimentar massa, Suïssa fa anys que ho va fer per mi! l'Amanida estrella d'aquest país és la Nüssli-Salat mit Ei! Senzillament: amanida de canonges amb ou!
Actualment és una de les meves amanides preferides! Fàcil, sana i boníssima!! No podia passar-la per alt.
Som-hi!
Ingredients
- 200 grams de canonges
- 1 ou
- 60 grams d'OOVE
- 7 grams de vinagre de poma
- 20 grams de mostassa
- Sal al gust
- 1/2 ceba petita - opcional
Procediment
- Bullim l'ou uns 7-8 minuts. El necessitem ben cuit per poder-lo tallar bé però conservant el rovell tou i cremòs.
- Un cop cuit el deixem refredar.
- Rentem els canonges, els escorrem bé i els posem dins el bol de l'amanida.
- Fem la salsa tot barrejant i emulsionant l'oli, el vinagre, la mostassa, la sal i la ceba tallada petita - llegiu "NOTES"
- Pelem l'ou i el tallem a daus petits.
- Escampem l'ou per damunt els canonges i reguem tota l'amanida amb la salsa de mostassa.
Apa, fet!!
No em direu que no és fàcil, oi? I el sabor dels canonges barrejat amb ou és realment molt bo. Una combinació d'aquelles que potser, d'entrada, no tindríem en compte i val la pena provar! Us animeu a fer-vos una Nüssli-Salat?
I si com nosaltres sou uns amants dels ous, no us perdeu les receptes de les meves companyes! Us agradaran!
- La Palmira ens ofereix Raviolo coulant de rovell amb emolsió de coriandre
- La Rosa combina l'ou fent una Truita oberta de pèsols, bacó i botifarra
- I la Cristina ens ha fet Nous de pollastre amb sàlvia, gelea de kumquat i ous de perdiu
NOTES
- La ceba. És absolutament opcional. Hi hi qui li afegeix a la salsa i hi ha qui no. Tot plegat és cosa de gustos PERÒ si no teniu problema a l'hora de menjar ceba crua, us recomano que li afegiu encara que només sigui per provar-ho. Personalment trobo que li dóna un toc genial a la salsa ja que combina perfectament amb l'oli i la mostassa.
- Més opcions. També és habitual, sobretot als restaurant, coronar l'amanida amb uns encenalls de cansalada fumada rossejats. Un punt molt encertat i que li aporta un punt cruixent molt encertat.
ayy Dolors tu saps també que jo a la cuina sóc molt senzilla i clàssica i a mès a mès soc una fan de les amanides, tant a l'estiu com a l'iver a casa mai falta una amanida a taula.
ResponEliminaI aquesta boníssima amanida te la copio hahahaha,les vinagretas amb mostassa sont las meves preferides.
Les fotos precioses com sempre, un plaer cuinar amb vosaltres tres.
Molts petonets i molt bona setmana. Ara et toca a tu triar els deures
Rosa
Noia doncs fa anys que a casa mengem nussli salat sense saber-ho! M'agrada aquesta idea de transmissió de les nostres receptes a les nostres filles, Polyanna sempre em demana si "aquesta la tinc al blog" ;o)
ResponEliminaMolt bona aquesta amanida, amb colors i salut, com m'agrada!
A veure quins deures ens poses!
Petons i bona setmana,
Palmira
This is lovely. keep it up.This is so lovely.
ResponEliminaAmazing post with lots of informative and useful and amazing content. Well written and done!! Thanks for sharing keep posting.
ResponEliminaMini Skip Hire
2 Yard Skip
3 Yard Skip
Grab Lorry Liverpool
Flocculants Wastewater Treatment
Types of Recycled Materials
Camden Rubbish Collection
Dry Mixed Recycling
House Clearance Near Me
Skip Hire Sheffield
bitcoin nasıl alınır
ResponEliminatiktok jeton hilesi
youtube abone satın al
gate io güvenilir mi
referans kimliği nedir
tiktok takipçi satın al
bitcoin nasıl alınır
mobil ödeme bozdurma
mobil ödeme bozdurma
perde modelleri
ResponEliminamobil onay
Mobil ödeme bozdurma
nft nasıl alınır
ankara evden eve nakliyat
trafik sigortası
dedektör
site kurmak
Ask Romanlari
smm panel
ResponEliminasmm panel
İs İlanlari
İnstagram Takipçi Satın Al
HIRDAVATÇI BURADA
beyazesyateknikservisi.com.tr
servis
tiktok jeton hilesi
Success Write content success. Thanks.
ResponEliminadeneme bonusu
betmatik
kıbrıs bahis siteleri
canlı poker siteleri
betpark
canlı slot siteleri
kralbet
Good content. You write beautiful things.
ResponEliminahacklink
sportsbet
korsan taksi
mrbahis
hacklink
sportsbet
vbet
vbet
mrbahis