- Amanida de canonges i ou / Nüssli-Salat
- Beignets de cardamom i roses - Descobrint sabors
- Blandina's Maroni-Torte o Pastís de mousse de castanya de la Blandina
- Blinis amb ceba caramel.litzada i anxoves - Descobrint sabors
- Boles energètiques de mantega de cacauet, coco i pastanaga - Descobrint sabors
- Bombons i barretes cruixents de xocolata i crispetes - Recordant la Meritxell ♥
- Brou vegetal i/o amb carn - Fàcil
- Brownies [sense gluten i sense lactosa]
- Brunyols o Bunyols de l'Empordà
- Bunyols de carabassa
- Bunyols de vent, lioneses o chouquettes - pasta escaldada (pasta choux) fregida o al forn {Projecte Roca}
- Cabell d'àngel
- Canelons de Nadal {Projecte Roca}
- Carnestoltes 2017 - Schenkeli
- Carquinyolis de carbassa
- Chimichurri: el aderezo argentino!
- Coca de Sant Joan 2016: brioix i fruita confitada
- Coca de iogurt de xocolata (amb més xocolata)
- Cogombres confitats en vinagre - Schüttelgurken - Thüringer Schnellgurken - #20minutsimàgia
- Compota de pruna - Pflaumenmus - Latwerge - Powidl
- Crema de mantega {buttercream} de taronja
- Crema pastissera - Crema de pastisseria
- Crema {sopa} de carbassa - #20minutsimàgia
- Creps de fajol o blat negre [sense gluten i sense lactosa] - Crep bretona
- Cumquats confitats i gelatina d'almívar amb Cointreau
- Dònuts de carbassa i nou moscada - Descobrint sabors
- Escabetx de gambes {Projecte Roca}
- Escalivada {Projecte Roca}
- Escudella d'arròs i fideus {Projecte Roca}
- Espirals de palaia amb mantega d'olives negres - Descobrint sabors
- Fals Amaretto
- Fem pa / Brioix dels 3 Reis - Dreikönigskuchen
- Fem pa / Espirals de plàtan i vainilla
- Fem pa / Fougasse d'all de bruixa
- Fem pa / Pa blanc bàsic - Percentatge del forner
- Fem pa / Pa de motlle de xocolata i carbassa
- Fem pa / Weggli - pan au lait - panino al latte.1
- Flam d'ou
- Flam de préssec en almívar, mousse de pinya, nata,... li direm Pijama! {Projecte Roca}
- Flocs de civada "to take away"
- Flors manxegues - Flors fregides - Flors de Setmana Santa i/o de Carnestoltes
- Frappé de canyella a la grega - Descobrint sabors
- Fricandó {Projecte Roca}
- Fruites d'Aragó
- Galetes de pastanaga amb xocolata - Descobrint sabors
- Galetes nevades de llimona
- Galtes de porc al forn {Projecte Roca}
- Griessbrei - farinetes de sèmola de blat dur - sèmola amb llet
- Llangonissa de xocolata
- Llardons i llard
- Madeleines d'espígol
- Magdalenes de blat de moro [sense gluten]
- Magdalenes de xocolata {Jack i les mongetes màgiques}
- Magdalenes: les de tota la vida!
- Massapà sense fècula - cuit [sense ou]
- Melmelada de codony {Projecte Roca}
- Melmelada de llimona - Christine Ferber
- Mona de Pasqua 2016: pastís Sara
- Mona de Pasqua 2017: brioix amb ous pintats
- Mucenici - Màrtirs amb crema de nous
- Muffins (panets) salats de pit de pollastre i alvocat - Descobrint sabors
- Muffins de plàtan amb glacejat de mantega de cacauet
- Nyoqui (Gnocchi) de patata i ceps amb nous i oli d'oliva - Descobrint sabors
- Orxata de xufes
- Pa de núvols - cloud bread - Oopsie rolls [sense gluten]
- Pa ratllat amb espècies i herbes aromàtiques
- Pancakes marroquins - Baghrir o dels 1000 forats {Les mil i una nits}
- Panellets amb patata i/o moniato [amb ous]
- Parlem-ne! - Vols una rosa princesa? No, regala'm un llibre cavaller!!
- Parlem-ne! Massa mare - sourdough - Sauerteig - 3
- Pasta fullada amb préssec i cireres - Descobrint sabors
- Pastissets de mascarpone i raïms amb xarop de moscatell
- Pastissets picants de xocolata al pebrot de Caiena
- Pastís d'aniversari: 2 anys - Pastís zebra. Atenció: zona d'obres!!
- Pastís d'aniversari: 4 anys - Pastís despullat {naked cake} de llimona amb lemon curd
- Pastís de formatge de castanyes
- Pastís de pastanaga i moniato
- Pastís rústic de poma i almívar de llet
- Pastís sorpresa de castanyes amb xocolata {Les sabates vermelles}
- Pets de monja - recepta de Mireia Carbó
- Plàtans amb rom i escuma de crema catalana
- Púding de xocolata amb llavors de Xia / Chía / Salvia Hispanica
- Rectangles de llimona {lemon bars}
- Salsa de fruites (coulis) - fred
- Sorbet d'albercoc, mel i espígol [sense gluten, sense lactosa ni sucres refinats]
- Taronges confitades
- Teules de formatge i herbes aromàtiques - #20minutsimàgia
- Truita de farina {Projecte Roca}
- Uns ous al plat diferents o uns tomàquets al forn insuperables - Descobrint sabors
- Whoopie pies amb crema de xocolata i cirereta - Descobrint sabors
Índex de receptes
Subscriure's a:
Missatges (Atom)
Que rebó tot el que he provat !!!! Gràcies!!
ResponEliminaMuntsa bonica, moltes gràcies!!!!! Qui alegria :)
EliminaMolts petons i una forta abraçada.
Dolors
Gràcies per les receptes són una meravella i m’ajuden a motivar-me i sortir de la rutina.
ResponElimina