Un nou mes i un nou viatge a #reposterasporeuropa
10 de febrer 2015
02 de febrer 2015
25 de gener 2015
Sopa de prunes amb mandonguilles de sèmola de blat dur
Al llegir que la proposta de "Memòries d'una cuinera" per aquest mes de gener eren les mandonguilles vaig pensar que no participaria ja que les mandonguilles donen més per salat per no pas per una recepta dolça. La inspiració va arribar dinant a l'escola ☺
18 de gener 2015
Xuixos de crema de cacau i avellanes
Quan vinc a Catalunya m'agrada trobar-me amb els amics per fer-la petar i posar-me al dia. Amb els anys però la meva flexibilitat ja no és la mateixa així que... ja no volto la seca i la meca com feia abans. El que faig ara és intentar agrupar els amics per quedar amb ells tot optimitzant el meu temps: una vegada uns i una vegada els altres☺ I sembla que funciona! No els puc veure sempre a tots però a còpia d'anar baixant hi intento anar compensant.
12 de gener 2015
Pastís ratllat - Baumkuchen
BON ANY a tothom!!☺
El 2015! Un número ben bonic! Un munt de dies per davant per compartir receptes i endolcir-nos les hores i com que gairebé hem arribat a meitats de gener, no podem encetar l'any de millor manera que participant al repte "Reposteras por Europa"que aquests mes, excepcionalment, publica el dia 12.
El 2015! Un número ben bonic! Un munt de dies per davant per compartir receptes i endolcir-nos les hores i com que gairebé hem arribat a meitats de gener, no podem encetar l'any de millor manera que participant al repte "Reposteras por Europa"que aquests mes, excepcionalment, publica el dia 12.
20 de desembre 2014
Trufes de formatge blau i xocolata
No, no m'he tornat boja tot i que reconec que ho pot semblar☺ I sí, sé que aquesta combinació més aviat fa certa angunia però doneu-me un vot de confiança i us asseguro que no us sabrà gens de greu.
14 de desembre 2014
Pancakes clàssics
Bon 3r d'Advent!!☺
Sí, ja sé que els pancakes no són precisament nadalencs... però són ideals per un esmorzar de pijama i mitjons de llana fins al migdia així que perquè no menjar-los amb la família al matí de Nadal o de St. Esteve o fins i tot el primer dia de l'any nou!!! No us portaran gens de feina i tots plegats us en llepareu els dits!!
07 de desembre 2014
15 de novembre 2014
Llimones confitades
Aquest any per Nadal vull fer l'Stollen i necessita estar entre 3 i 4 setmanes en repòs abans de poder-lo menjar. Demà em poso a pastar i per això ahir ja vaig començar confitant llimones.
10 de novembre 2014
Subscriure's a:
Missatges (Atom)