Hi ha bruixes a la cuina

Pàgines

  • Pàgina d'inici
  • Índex de receptes
  • Llibres interessants
  • Abracadabra: conversions, proporcions i substituts
  • Política de cookies

30 d’agost 2016

Compota de pruna - Pflaumenmus - Latwerge - Powidl

La recepta que us porto avui és típica de Suïssa i, sobretot, d'Alemanya on realment es consumeix molt més que la melmelada de pruna.




Més informació »
Posted by Bruixes a la cuina at 22:59 9 comentaris:
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Labels: De rebost, Melmelades i conserves

21 d’agost 2016

Madeleines d'espígol

Des del dia que vaig recollir i assecar l'espígol, que tenia ganes de fer Madeleines!!



Més informació »
Posted by Bruixes a la cuina at 23:07 9 comentaris:
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Labels: brioixeria i rebosteria, cuinant amb flors, esponges, Internacional, Madeleines, massa amb impulsor, Tardes de cafè i pastes

11 d’agost 2016

Pa ratllat amb espècies i herbes aromàtiques

Qui es posarà a ratllar el pa sec actualment si per molt menys d'1 € el podem trobar i comprar a tot arreu?



Doncs resulta que jo encara ratllo el pa! 
Més informació »
Posted by Bruixes a la cuina at 13:48 7 comentaris:
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Labels: condiments, Cuina d'aprofitament, De rebost, pa, receptes bàsiques, una mica de sal
Missatges més recents Missatges més antics Inici
Visualitza la versió per a mòbils
Subscriure's a: Missatges (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No us podeu perdre:

  • Retalls de Cuina
    Fa 3 dies
  • Les receptes del Miquel
    Fa 3 dies
  • La Cuina de l'Olga
    Fa 5 dies
  • no tot són postres... a la cuina
    Fa 5 dies
  • Cuinant entre llibres
    Fa 1 setmana
  • Cocina por afición
    Fa 2 setmanes
  • PA DE NOUS
    Fa 4 mesos
  • Com a casa, res!
    Fa 1 any
  • Come Conmigo
    Fa 1 any
  • Cinnamon Girl
    Fa 2 anys
  • ENSUCRAT
    Fa 3 anys
  • A tres quarts de quinze!
    Fa 4 anys
  • Cuinejar
    Fa 5 anys
  • pumuky a la cuina
    Fa 6 anys
  • M' AGRADA CUINAR. BLOC DE CUINA
    Fa 6 anys
  • Pebre i xocolata
    Fa 7 anys
  • Cuina amb la mestressa
    Fa 7 anys
  • La cuina de casa
    Fa 7 anys
  • Mançanes (i no pomes)
    Fa 8 anys

Tradueix

Entrades populars

  • Magdalenes: les de tota la vida!
  • Gelat clàssic de xocolata - Gelato al cioccolato
  • Coca de iogurt de xocolata (amb més xocolata)
  • Truita de farina {Projecte Roca}
  • Galtes de porc al forn {Projecte Roca}

Etiquetes

  • #20minutsimàgia (10)
  • Cuina catalana (15)
  • D'aniversari (4)
  • De rebost (16)
  • Descobrint Sabors (15)
  • Fem pa (7)
  • Fent Massa Mare (3)
  • Flams i cremes (4)
  • Gelats i sorbets (6)
  • Madeleines (2)
  • Melmelades i conserves (14)
  • Pancakes (4)
  • Scones (1)
  • Setmana Santa i Pasqua (7)
  • Tardes de cafè i pastes (21)
  • Temps d'Advent i Nadal (30)
  • Tradició catalana (10)
  • Una mica de bla bla bla! (5)
  • Waffles (1)
  • amb massa mare (4)
  • amb xocolata (28)
  • beuratges per llapa-se els bigotis (7)
  • brioixeria i rebosteria (13)
  • carnestoltes (8)
  • condiments (2)
  • confitats (6)
  • curiositats (8)
  • de bosc i de camp (6)
  • de cullera (6)
  • de llimona (10)
  • dolços fregits (9)
  • esponges (14)
  • farines alternatives (10)
  • galetes (22)
  • massa amb impulsor (25)
  • massa enriquida (27)
  • massa fermentada (21)
  • massa fermentada dolça (21)
  • massa vella (1)
  • pa (12)
  • pa d'espècies (3)
  • pa de fruites (1)
  • pa dolç (3)
  • pastisseria (24)
  • pops (1)
  • preferment (2)
  • receptes bàsiques (13)
  • sense forn (3)
  • sense llevants (4)
  • sense... (18)
  • slow cooker (2)
  • trufes (1)
  • una mica de sal (26)

Arxiu del blog

  • ►  2019 (6)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (1)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2018 (16)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (2)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de juny (2)
    • ►  de maig (1)
    • ►  d’abril (2)
    • ►  de març (2)
    • ►  de febrer (2)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2017 (30)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (2)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juny (2)
    • ►  de maig (2)
    • ►  d’abril (7)
    • ►  de març (2)
    • ►  de febrer (4)
    • ►  de gener (4)
  • ▼  2016 (49)
    • ►  de desembre (4)
    • ►  de novembre (5)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de setembre (1)
    • ▼  d’agost (3)
      • Compota de pruna - Pflaumenmus - Latwerge - Powidl
      • Madeleines d'espígol
      • Pa ratllat amb espècies i herbes aromàtiques
    • ►  de juliol (4)
    • ►  de juny (2)
    • ►  de maig (6)
    • ►  d’abril (7)
    • ►  de març (8)
    • ►  de febrer (6)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2015 (40)
    • ►  de desembre (6)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (3)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  de juny (5)
    • ►  de maig (6)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de març (4)
    • ►  de febrer (4)
    • ►  de gener (3)
  • ►  2014 (28)
    • ►  de desembre (3)
    • ►  de novembre (2)
    • ►  d’octubre (3)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de maig (3)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de març (4)
    • ►  de febrer (4)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2013 (62)
    • ►  de desembre (19)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (5)
    • ►  de setembre (4)
    • ►  d’agost (3)
    • ►  de juliol (7)
    • ►  de juny (5)
    • ►  de maig (4)
    • ►  d’abril (6)
    • ►  de març (6)
mytastecat.com

Política de cookies

Trobareu més informació a aquí
Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.