30 de març 2016

Fem pa / Pa blanc bàsic - Percentatge del forner

Avui farem pa!! ☺



Després de la dolçor dels darrers dies, ens tornem una mica espartans i farem pa amb res més que farina i aigua. Ja us ho anunciava ahir al Facebook: toca embrutar-se les mans!

23 de març 2016

Bunyols de carabassa

Durant la Quaresma i la Setmana Santa no poden faltar els bunyols!! ♥ 



Tradicionalment es feien bunyols cada dimecres i cada divendres així que avui toquen! ☺

16 de març 2016

Magdalenes de formatge de cabra i olives


Ja feia temps que tenia ganes de fer aquestes magdalenes☺ Vaig llegir-ne una recepta ja fa temps al tren i vaig pensar que podien ser perfectes per un sopar de divendres o per un Brunch. 

10 de març 2016

Slatki šampinjoni (xampinyons dolços) - Croàcia


Des del desembre que no havia participat al repte "Reposteras por Europa" No vaig tenir temps! Entre Nadal, Reis i festes de Carnestoltes, vaig anar una mica atabalada. Ara sembla que ja tornem a tenir el ritme agafat així que a aquí em teniu, viatjant a Croàcia!!☺

02 de març 2016

Pastís de pastanaga i pinya amb almívar

El dijous passat va ser el meu aniversari☺ 

A l'hora d'escollir el pastís que portaria a l'escola per celebrar-ho amb els nens, l'Iris ho tenia claríssim: "un pastís de pastanaga mama!!"




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...