Hi ha bruixes a la cuina
Pàgines
Pàgina d'inici
Índex de receptes
Llibres interessants
Abracadabra: conversions, proporcions i substituts
Política de cookies
30 d’agost 2016
Compota de pruna - Pflaumenmus - Latwerge - Powidl
La recepta que us porto avui és típica de Suïssa i, sobretot, d'Alemanya on realment es consumeix molt més que la melmelada de pruna.
Més informació »
21 d’agost 2016
Madeleines d'espígol
Des del dia que vaig recollir i assecar l'espígol, que tenia ganes de fer Madeleines!!
Més informació »
11 d’agost 2016
Pa ratllat amb espècies i herbes aromàtiques
Qui es posarà a ratllar el pa sec actualment si per molt menys d'1 € el podem trobar i comprar a tot arreu?
Doncs resulta que jo encara ratllo el pa!
Més informació »
Missatges més recents
Missatges més antics
Inici
Visualitza la versió per a mòbils
Subscriure's a:
Missatges (Atom)