Això és un no parar!
31 d’octubre 2013
27 d’octubre 2013
Cake pops i boques de poma - Halloween 2013
HALLOWEEN... aquesta celebració porta molta controvèrsia: Halloween sí o Halloween no? Mireu, fa uns anys hauria dit de seguida "Halloween NOOOO" però a Suïssa, tot i que molt light i no a tot arreu, se celebra. A l'escola dijous farem fins i tot una festa amb els pares!
És com una mena de Carnestoltes però una mica més gris. He de reconèixer que M'AGRADA!! Per mi és trencar completament la rutina. És al vespre, amb la llum dels Jack-o-lantern i per una vegada no hi ha princeses, fades ni ballarines. Tampoc tenim vaquers o bombers, tenim fantasmes, monstres, dimonis, gats negres i bruixes de 3 anys i és verdaderament divertit
Per altra banda, aquest cap de setmana és especial: juntament amb la Marga (que encara no té blog però ja seria hora perquè és una crac dels pastissets i les masses fermentades) i la Rosa M del fantàstic blog "El plat del dia" he estat de TARTINE!!!! Sí, tot i que encara em queden 5 dies de vida a les cavernes jo ja tinc les mans a la farina i... han sortit uns Tartine tan bons que... he perdut un parell de punts avui PERÒ què carai: he estat 51 dies sense pa!!!!!!!☺
Tot el que té a veure amb el Tartine es mereix una entrada exclusiva però com que fer pa representa hores esperant i l'espera pot fer-se molt llarga si estem pendents del rellotge... doncs m'he dedicat a fer uns cake pops i unes boques... de por!
20 d’octubre 2013
Compota de poma
Fa només un parell de dies que el meu sogre va venir tot cofoi a portar-nos un cistell ple fins dalt de pomes.
14 d’octubre 2013
Formatge d'anarcards sobre cullera de moniato [sense lactosa]
18 dies... falten 18 dies perquè s'acabi el "Whole Life Challenge" i la dieta cavernícola obligatòria. La veritat és que m'agrada... NO, la dieta NO m'agrada... bé, no és que no m'agradi, simplement és que hi ha certes coses que no crec i per tant... mai serè una cavernícola de veritat☺ De fet sóc una cavernícola bastant masoquista...
06 d’octubre 2013
Barra energètica de fruits secs [sense gluten i sense làctics]
Va ser arribar un vespre al gimnàs i no parar de sentir lloances envers una barra de proteïna que una companya havia compartit a la classe anterior.
Com que els meus companys de Crossfit són una colla de friquis... molt divertits i simpàtics però uns friquis de veritat !! Dels que ocupen els cap de setmana amb activitats "relaxades" com ara córrer maratons, participar a triatlons o entrenar-se per l'Ironman... doncs no vaig parar-hi massa atenció.
Com que els meus companys de Crossfit són una colla de friquis... molt divertits i simpàtics però uns friquis de veritat !! Dels que ocupen els cap de setmana amb activitats "relaxades" com ara córrer maratons, participar a triatlons o entrenar-se per l'Ironman... doncs no vaig parar-hi massa atenció.
29 de setembre 2013
Mossegades de coco i mel [sense gluten, sense sucre refinat i sense lactosa]
Us dec un munt d'explicacions i aquesta recepta des de fa dies!! Ho sé... i també sé que no és excusa dir que vaig una mica faltada de temps però... és la pura veritat! ☺ Malgrat tot, avui ho matarem tot d'un tret ja que les mossegades de coco, la farina de coco i el fet de que no mengés flam de coco i Streuselkuchen tot i les critiques positives que vaig rebre, està tot relacionat. Ara... l'entrada serà una mica llarga☺
18 de setembre 2013
Streuselkuchen amb móres d'esbarzer
L'Streuselkuchen (pastís de molles) és una especialitat d'Alemanya que, per proximitat, es consumeix també a Suïssa i s'acostuma a servir amb el cafè o el te.
11 de setembre 2013
Flam de coco i prunes - Blog enllaçat per la INDEPENDÈNCIA [sense lactosa]
l'11 de Setembre! Blog-Via cap a la Independència amb el n.50!
Bona diada a tots!!!!!!! Als que habitualment seguiu el blog i als que hi heu arribat enllaçats per la cadena de blogs de la mà de Paraules de Tardor
04 de setembre 2013
Scones de iogurt i panses
Un cop acabat el trasllat (si tenint unes 7 caixes encara escampades per la casa sense saber on deixar-les caure mortes vol dir "haver acabat el trasllat") ja no podia esperar més per provar el forn nou. No és més que un forn convencional però com que cada forn és un món... tenia ganes de saber si ens entendríem ☺
La recepta amb la que començo aquesta nova temporada no és especialment significativa ni ha estat rumiada o preparada a consciència... simplement és una recepta per tenir a mà així que comencin les pluges, les tardes s'escurcin i les vetllades es facin acompanyades amb una tassa de te o cafè (cosa que no trigarà a passar a Suïssa)
Scones...
13 d’agost 2013
Fruites a la planxa amb gelat de llima
Heu tastat mai fruites a la brasa o a la planxa ? ☺
De ben segur que el plàtan fregit no us és desconegut, oi? Doncs es tracta del mateix però combinant altres fruites.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)