Kvas o Kvass!!! I què és el Kvas o Kvass? Doncs una beguda de sègol amb una fermentació alcohòlica molt baixa i que es considera el refresc més popular a Rússia i Ucraïna durant la temporada d'estiu.
Segur que ja ho heu endevinat: dia 10 i nou repte a #reposterasporeuropa!☺
A Suïssa la calor ens ha arribat de cop! D'estar a 15 graus fins fa encara no una setmana i amb un dia plujós i un altre també, a estar a 30°C!! No cal dir que tots estem una mica atuïts i el que menys de gust ve és encendre el forn tot i que... sé que tinc cosetes pendents però és que realment és de bojos posar el forn a 230°C ara mateix.
Avui és dia 10! El dia de la mare a Suïssa!! Felicitats a totes les mares!! I a la meva un petonarro gegant!! ♥ Però el dia 10 també és dia d'arribada al repte #reposterasporeuropa!
Sabent com m'agraden les esponges i les masses ensucrades segur que no cal que us digui que així que vaig veure aquestes magdalenes a la pàgina de la Rosa M (El plat del dia) vaig tenir clar que les havia de fer!!
La Rosa M. va descobrir la recepta al blog Asopaipas i jo, llufa de mena, vaig decidir anar a donar-hi un cop d'ull! Un error! Vaig quedar completament enganxada!!! ♥