4 - Dattel-Crispies - Els més cruixents!
Cruixents i sense forn! Podeu estar segur que us sorprendran: a en Reto no li agraden massa els dàtils però aquests "Guetzli" els menja de dos en dos☺
Ingredients
Per un motlle de 16 x 26 cm
- 62 g de margarina
- 55 g de sucre
- 20 g de mel
- 168 g de dàtil
- 72 g d'arròs inflat
- Sucre de colors - opcionals
De començament a fi
- Uns 60 minuts: el temps de coure i deixar-ho refredar.
Procediment
Engreixem i folrem amb paper sulfurat un motlle o atuell baix . Millor si és quadrat o rectangular: un motlle per brownies o una carmanyola poc fonda fan el fet☺
- Posem la margarina, el sucre i la mel en un cassó al foc a baixa temperatura per tal que es desfaci i s'integrin.
- Mentrestant espinyolem els dàtils, els tallem a trossos i els afegim a la barreja de margarina i mel.
- Deixem que cogui a poc a poc i ho anem remenant fins que els dàtil s'hauran desfet.
- Ho traiem del foc i hi afegim els cereals. Ho remenem tot bé fins que els cereals quedin completament barrejats amb la pasta de dàtil.
- Avoquem la pasta dins el motlle mentre encara és calenta i l'aplaneu amb un corró per fondant. Si no teniu un corró petit d'aquest tipus, ho feu amb un got.
- Si hi voleu afegir el sucre de colors, ho feu ara i seguidament hi torneu a passar "l'aplanadora"☺
I ja ho tenim! Finalment el deixem refredar completament i un cop fred el tallem a quadrats per fer-ne porcions individuals.
Cruixents, sense forn i BONÍSSIMS!! Us ho prometo!!☺
Quina bona idea! queda guapíssim i ha de ser boníssim!!
ResponEliminaQuina pinta Dolors, m'ha agradat molt això que no necessiti forn, això vol dir que més ràpid podrem gaudir del dolç, jajaja!!
ResponEliminaI la última foto m'agrada molt, demostrant que està bo!
Petons!